donderdag, april 18, 2024
AdvertorialsAlgemeen

Wat doen jullie met al jullie groepsfoto’s? Kijk hoe ik het oplos.


Mijn klassenfoto’s

Al eerder heb ik jullie verteld over Mijn schoolfoto’s. In dit boek kun je al die foto’s kwijt, gemaakt door de schoolfotograaf. Dit vond ik al een heel goede oplossing. Maar nu heeft Havetohave ook een versie echt speciaal voor leerkrachten, namelijk “Mijn klassenfoto’s”.

Het boek heeft 44 pagina’s en geeft ruimte om 20 groepen in te plakken en te bewaren.
De eerste bladzijden van het boek zijn om je naam in te vullen, op te schrijven waar je je opleiding hebt gedaan en waar je werkt (er is genoeg ruimte om meerder scholen in te vullen).

Zoals gezegd, kun je er daarna 20 klassenfoto’s in kwijt. Foto’s die je zelf maakt of de groepsfoto van de schoolfotograaf.

Bij de grote foto (hier staat boven: Mijn leerlingen), kun je ook alle namen van de leerlingen kwijt.
Op de pagina ernaast kun je nog twee foto’s kwijt. Hier kun je bijschrijven welk schooljaar het is en aan welke groep je les gaf. Ook kun je hier de leukste herinneringen aan deze groep opschrijven.

De kaft is voorzien van een transparante sheat en de pagina’s zijn 350 grams (stevig) papier.
Het papier is ongestreken en dat wil zeggen dat je de pagina’s makkelijk kunt inkleuren. Dit is erg leuk om de pagina’s op te fleuren.

Have to Have

Mijn klassenfoto’s is te koop bij de webshop Have to Have. Deze webshop is van Hanneke Verbakel-Engels, grafisch vormgever en zelfstandig ondernemer, eigenaresse van Handig Vormgeving. Hanneke maakt als grafisch ontwerper huisstijlen, reclamedrukwerk, brochures geboortekaarten, trouwkaarten etc.
In haar webshop worden unieke, leuke en handige hebbedingen aangeboden.

 

 

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.